Mysen Gamle Snekkerverksted

Ved en anledning fikk jeg gå rundt inne hos Mysen Gamle Snekkerverksted og fotografere. Og det er jeg virkelig glad for. Jeg syns det var utrolig fasinerende inne i denne bygningen. Det var så mange ukjente og spennende motiv, som for dem var helt dagligdagse, men for meg sjeldne og verdifulle.

Mysen Gamle Snekkerverksted startet i 1913 (!), den gangen da Mysen var en handelsby, og det krydde av snekkerverksteder i omegn. Nå er Mysen Gamle Snekkerverksted (så vidt jeg vet) det eneste snekkerverkstedet igjen her i Mysen, -og de har fortsatt mye å gjøre.

Arild Korperud er tredje generasjon i denne bedriften som helt fra sin start har levert møbelhåndtverk til hele Østfoldområdet. Hos Mysen Gamle Snekkerverksted fant jeg en hyggelig og kaffetørst gjeng, og masse kreativitet!