Marie & Pål Fredrik’s bryllup

Februar 2014 hadde jeg filmoppdrag for brudeparet Marie og Pål Fredrik Dillerud. De hadde sett filmen jeg lagde til Ina Marie og Morten, og likte det de så…:)

Bryllupet fant sted i Trøgstad kirke, og festen var på samme lokalet som Ina og Morten hadde sitt bryllup.

Filmen jeg leverte var på 40min, og da såklart levert på egen DVD med meny og bonusmateriale. Denne videosnutten lagde jeg som en av bonustmaterialene, da også med tanke på at jeg gjerne ville ha noe å legge ut på YouTube for å vise litt fra det jeg driver med.

For å slippe en masse copyright-bekymringer, la jeg på en sang jeg selv hadde sunget. Det er ikke mye å velge mellom der foreløpig (av innspillinger) så jeg tok en som passet tekst-messig. Til min store forundring ble det sangen som gjorde kortfilmen populær! Responsen var enorm, og jeg lever på det ennå den dag i dag..:) (Klikk her for å se flere sanger jeg har sunget..)

Håper du liker sniktitten fra Marie og Pål Fredriks bryllup du også..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *