Felleskjøpet, avd Mysen

En kveld jeg var ute og gikk tur med hunden vår, oppdaget jeg at Felleskjøpet hadde satt opp tre av traktorene så fint, og solnedgangen skinte så nydelig i bakgrunnen. Jeg tenkte jeg skulle være litt morsom å knipse ett par bilder til ære for mannen min som ønsker seg John Deere traktorer og skutresker (nevn i fleng hva han trenger!), men jeg hadde ikke store forhåpninger til det, siden hvilket som helst kamera har vanskelig for å få med seg både flott himmel og rett eksponert i forgunn/skyggeområder samtidig.

Det ble litt av ett bra resultat, og det trass i at jeg kun hadde min iPhone 5 å knipse bilde med. Hemmeligheten ligger kanskje i hdr-funksjonen i tillegg til rette filter i Instagram. Kjempefornøyd med resultatet iallefall, og det tror jeg han jeg snakket med på Felleskjøpet idag også var! =)
(11.april-13)

Bildet er tatt 6.april 2013

Photo 11.04.13 16 53 54

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *