Auld Lang Syne til Linda Marie

Tidligere i år (2014) gjorde jeg en uhøytidelig innspilling av sangen Stay, der jeg sang duett med meg selv igjen. Da venninna mi Linda Marie fikk høre den på anlegget hjemme hos meg en dag hun var på besøk, sa hun til meg at det eneste hun ønsket seg i bursdagsgave fra meg, var at jeg skulle synge en sang til henne.

Der og da tenkte jeg «Hehe.. det kommer nok aldri til å skje…». Men etterhvert som jeg tenkte på det, kom jeg frem til at det trossalt var en sang jeg syns passet til nettopp henne, og jeg begynte å øve.

Jeg støtte derimot på ett lite problem da jeg innså at det ikke fantes noen instrumentalversjon av den låta jeg hadde valgt. Da var det jo superpraktisk å ha en pappa som kan spille gitar! Han stilte opp og vi gjorde innspilling der han spiller gitar, mens synginga mi ble gjort hjemme en dag jeg var i form til det.

Ideen utviklet seg til at jeg også ønsket å lage en video til henne, en slags «musikkvideo». Dermed ble det til at jeg også planla en overraskelse for henne, og ba med flere av hennes venninner på den. 10.mai overrasket vi Linda med ett hyggelig kafébesøk på Bakergaarden Café i Ørje, -og jeg filmet..:)

Dette er resultatet av filmklipp fra den dagen, pappas gitarspilling, sangen min, og en liten overraskelse på slutten..:)

Hope you like!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *