Med blanke ark

Jeg må tenke litt. Finne ut hva det er jeg vil. Hva er det egentlig jeg ønsker å oppnå ved å ha en egen nettside? 

Ønskene er så mange. Alt for mange. Og jeg holder meg aldri til én sjanger, hverken innen tekst, foto eller film. Det blir rot. Det blir hummer og kanari. En salig blanding, kaotisk og samtidig overdrevent, for jeg klarer ikke å korte ned ved å slette bilder og kun la noen få bilder fremstå. «Less is more». Det er et flott begrep, men jeg får det ikke til.

En gang var jeg slik som trengte nettsiden og facebookprofilen for å slik kunne få tilbakemeldinger på det jeg har gjort, og dermed også mestringsfølelse. Men nå opplever jeg at jeg ikke trenger dette lenger. Jeg har fått en fantastisk jobb som dekker mine mestringsbehov, og jeg får brukt alle mine interesser fullt ut i hverdagen nå. Selvfølelsen er også sterkere. 

Derfor er alt slettet fra nettsiden nå. Den står her naken og med masse blanke ark. Kanskje for alltid, eller kanskje blir den slettet helt og forsvinner for alltid. Men inntil videre vil at jeg at den skal være her. Jeg kan tross alt ikke bare snu ryggen til noe som har vært en så stor del av livet mitt så lenge. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *